Barsa gubi 20 miliona evra, jer dresovi puštaju boju?

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 21:59

Barsa gubi 20 miliona evra, jer dresovi "puštaju boju"?

Neverovatno, ali takva je računica.

Katalonski mediji danas prenose da će Barselona izgubiti između 15 i 20 miliona evra zbog odlaganja zvaničnog predstavljanja novog dresa.

Kao što je poznato, otkriveni su problemi s materijalom, zbog kog dres "pušta boju" kada dođe u dodir s vodom ili znojem.

Barsa će navodno tražiti odštetu od kompanije Najki zbog toga. Ako američka kompanija odbije da isplati kompenzaciju, Barselona će tužiti svog glavnog sponzora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ovo je još jedna u nizu neverovatnih  vesti o Barseloni, koja važi za jedan od najvećih klubova na svetu, a da ima ovakve probleme i ispade, kao da je u pitanju nižerazredni tim iz područne lige...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.