Barsa OTELA pojačanje Realu, strašan tim za Pešića!

Izvor: Mondo, 04.Jul.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa OTELA pojačanje Realu, strašan tim za Pešića!

Bio je već viđen u "kraljevsko belom", ali će umesto toga u redove najvećeg rivala...

U iščekivanju dolaska Nikole Mirotića, Barselona je "završila" još jedan važan posao!

Novi košarkaš katalonskog tima postao je Brendon Dejvis (27, 208 cm) koji je briljirao prethodne sezone u dresu Žalgirisa, a pre samo mesec dana delovalo je da će nositi dres njihovog najvećeg rivala Real Madrida.

Trebalo je da postane zamena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za Gustava Ajona, ali je Barselona izgleda bila ubedljivija pošto se namerila na ambiciozan projekat u koji će uložiti dosta novca.

Član idealne petorke Evrolige iz prošle sezone dogovorio se s Barselonom o dvogodišnjoj saradnji, a trener Svetislav Pešić će se nadati da će Amerikanac moći i da nadmaši brojke iz prošle takmičarske godine - 14,2 poena, 5,5 skokova i 2 asistencije po utakmici.

Dejvis je nekadašnji igrač Filadelfije i Bruklina, a u Evropi je do sada igrao za Šalon, Vareze, Monako i pomenuti Žalgiris kada je "eksplodirao" kod Jasikevičijusa.

Barsa je prethodno dovela Korija Higinsa i produžila ugovore sa Ertelom, Klaverom i Pešićem.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.