Barsa - Epilog varnica sa Mesijem, poznat Abidalov status!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2020, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa - Epilog ''varnica'' sa Mesijem, poznat Abidalov status!

Nije se dugo čekalo.

Sportski direktor Barselone Erik Abidal zadržaće posao, uprkos kritikama koje je dobio od najboljeg fudbalera tog kluba Lionela Mesija.

Abidal je nedavno kritikovao fudbalere Barselone osporivši njihovu radnu etiku, a Mesi je u utorak zatražio od sportskog direktora da preuzme odgovornost za svoj posao, ali i da navede imena igrača koje kritikuje.

Uprava Barselone je juče održala hitan sastanak sa Abidalom i posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dvočasovnih razgovora, odlučeno je da 40-godišnji sportski direktor ostane na Nou Kampu, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Abidal, koji je svojevremeno igrao sa Mesijem, rekao je tada da su igrači nezadovoljni, da među njima postoji problem u komunikaciji i da nisu dovoljno dobro trenirali kod trenera Ernesta Valverdea.

Valverde je u januaru otpušten zbog loših rezultata, a zamenio ga je Kike Setjen.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mesi i Ronaldo u istom timu? Sve je moguće

Izvor: RTS, 07.Feb.2020, 10:14

Nakon što su na površinu isplivali problemi u Barseloni na relaciji Lionel Mesi - uprava kluba, konkretno Erik Abidal, brojni mediji prenose kako će evropski klubovi poput Mančester sitija, Juventusa, PSŽ-a i Mančester junajteda pokušati da na leto svoje redove pojačaju najboljim fudbalerom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.