Barnli šokirao Totenhem, san pevaca o tituli sve dalji

Izvor: B92, 23.Feb.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barnli šokirao Totenhem, san "pevaca" o tituli sve dalji

Fudbaleri Barnlija ugostili su ekipu Totenhema u okviru 27. kola Premier Lige, a meč je završen trijumfom domaćeg tima, 2:1.

Do vođstva je prva došla ekipa Barnlija, u 57. minutu utakmice, a golu je prethodio jedan sumnjivi korner, kada je izgledalo da je lopta trebala da pripadne igračima Totenhema.

Nakon tog kornera, najsnalažljiviji je bio Kris Vud i Barnli je poveo.

Nije dugo trajala Barnlijeva radost, svega osam minuta tačnije, jer su Sparsi preko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Harija Kejna došli do izjednačenja. Isprva su se bunili igrači Barnlija, smatrajući da je napadač Totenhema bio u ofsajd poziciji, ali zastavica je ostala dole.

Kejn se vratio u sastav nakon oporavka od povrede desnog članka (oporavak trajao šest nedelja) i momentalno je postigao pogodak, ali to nije bilo dovoljno.

Negde oko 75. minuta, Maurusio Poketino je najavio još ofanzivniji pristup, tako što je mladi defanzivac Fojt seo na klupu, a u igru je ušao Erik Lamela. Odmah po ulasku Lamele, pripretio je Barnli iz kontre, udarac ka golu je uputio Dvajt MekNil, ali je Igo Loris odbranio njegov pokušaj.

Minut je 83. kada je usledio šok! Gudmundson je napravio dva dobra driblinga, ušetao se u šesnaesterac i asistirao Ešliju Barnsu za novi pogodak i prednost od 2:1.

Tim rezultatom se utakmica i završila, a odmah nakon sudijskog zvižduka Maurisio Poketino ušao je u verbalni konflikt sa sudijom Majkom Dinom, međutim desni bek Barnlija, Fil Bardsli, brzo je popričao sa Poketinom i smirio situaciju, pa su se obojica uputili ka svojim svlačionicama.

Barnliju su ova tri boda velika kao kuća u borbi za opstanak, dok je ekipa Totenhema dodatno usporila svoj pohod na šampionsku titulu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.