Barnli odoleo Čelsiju, Lester 600 minuta bez gola

Izvor: RTS, 13.Feb.2017, 05:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barnli odoleo Čelsiju, Lester 600 minuta bez gola

Fudbaleri Barnlija i Čelsija igrali su nerešeno 1:1 u okviru utakmice 25. kola engleske Premijer lige. Peti uzastopni poraz Lestera, koji 600 minuta nije postigao gol.
"Plavci" su na gostovanju poveli u sedmom minutu pogotkom Pedra posle sjajnog kontranapada i dodavanja Viktora Mozesa sa desnog boka, ali se Barnli nije predavao.
Domaćin je do izjednačenja stigao u 24. minutu, a strelac je bio Robi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Brejdi iz slobodnog udarca sa oko 20 metara.
Barnli je nakon izjednačenja do isteka prvih 45 minuta imao priliku da stigne do preokreta, ali je Tibo Kurtoa odbranio pokušaj Metjua Loutona koji bio sam ispred golmana Čelsija.
Drugo poluvreme donelo je borbu na sredini terena i samo jednu pravu priliku koju je za Barnli propustio Andre Grej u 48. minutu.
Čelsi je u nastavku utakmice imao inicijativu, ali nije uspeo da probije čvrstu odbranu domaćina.
Čelsi ovim remijem nije uspeo da se odmakne na 12 bodova prednosti na tabeli Premijer lige.
Sada na liderskom mestu ima 60 bodova, deset više od Arsenala i Totenhema, dok je Barnli 12. sa 30 osvojenih bodova.
Fudbaleri Svonsija pobedili su na svom terenu ekipu Lestera sa 2:0.
Svonsi je upisao sedmu pobedu od početka šampiona i nalazi se na 15. mestu na tabeli sa 24 boda.
Ekipa Klaudija Ranijerija vezala je i peti uzastopni poraz u Premijer ligi i sada je na 17. poziciji sa 21 bodom, odnosno ima samo bod manje od zone ispadanja.
Svonsi je pobedu obezbedio u finišu prvog poluvremena kada su Alfi Moson i Martin Olson pogodili mrežu šampiona.
Federiko Fernandes je glavom poslao loptu u sredinu šesnaesterca, a Moson je šutirao iz prve i doneo prednost Svonsiju u 36. minutu. U drugom minutu sudijske nadoknade Gilfi Sigurson je asistirao, a Olson je izašao sam ispred golmana Lestera i pogodio za 2:0. 
Ekipa Lestera nije postigla gol u Premijer ligi već 600 minuta.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ČOVEK JE BOG: Kad je gol toliko dobar da saigrač momentalno pojuri po pivo (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2017, 01:22

Fudbaleri Korbi Tauna u nedelju su igrali svoj meč engleske sedme lige protiv Mikleovera. Za Korbi ovaj meč je bio važan jer bi im pobeda obezbedila beg iz zone ispadanja.. . Sredinom drugog poluvremena Ben Majlns postigao je veoma lep pogodak za vođstvo domaće ekipe, što je dovelo do prave ekstaze...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.