Barli novi menadžer Kristal Palasa

Izvor: B92, 17.Jun.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barli novi menadžer Kristal Palasa

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Škotske Džordž Barli novi je menadžer Kristal Palasa, kluba koji se talkmiči u engleskom Čempionšipu.

Barli (54) je na klupi Kristal Palasa zamenio Pola Harta čiji je ugovor istekao na kraju sezone.

Njegov pomoćnik biće bivši napadač londonskog kluba Dagi Fridman. Barli je legendarni fudbaler i menadžer Ipsviča. Kao menadžer (1994-2002) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2000. godine doveo je Ipsvič u Premijer ligu, a u narednoj sezoni Ipsvič je zauzeo petu pociziju na tabeli.

Barli je sa Ispvičom igrao i u Srbiji u Intertoto kupu protiv smederevskog Sartida.

Kristal Palas je ove sezone u poslednjem kolu Čempionšipa izbegao ispadanje u treću ligu.

Barli je trenirao i Derbi Kaunti, Harts i Sautempton, a bez posla je od novembra, kada je dobio otkaz u reprezentaciji Škotske. Kao igrač igrao je na pociziji desnog beka, a u Ipsviču je proveo 12 sezona (1973-1985). Dres reprezentacije Škotske oblačio je jedanaest puta.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.