Barber: Igrači treba da kažu ako su zabrinuti

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2020, 13:11

Barber: Igrači treba da kažu ako su zabrinuti

Izvršni direktor Brajtona Pol Barber ohrabrio je fudbalere Premijer lige da istupe ako su zabrinuti zbog protokola povratka na trening usred pandemije korona virusa.

Fudbaler Čelsija Ngolo Kante i kapiten Votforda Troj Dini su među onima koji su odlučili da ne treniraju nakon što su klubovima Premijer lige od utorka dozvoljeni treninzi u manjim grupama.

Barber nije naveo da li takvih primera ima i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u njegovom klubu, ali je istakao: "Želimo da igrači imaju slobodu da govore onako kako smatraju da treba".

"Treba im dozvoliti da izraze zabrinutost. Nema smisla da igrači potiskuju svoje strahove, jer strah je i dalje tu", rekao je Barber, prenose britanski mediji.

Sezona u Premijer ligi suspendovana je 13. marta, a do kraja su ostale da se odigraju još 92 utakmice.

Brajton je na 15. mestu na tabeli sa samo dva boda više od zone ispadanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nema smisla da igrači potiskuju strahove"

Izvor: B92, 22.Maj.2020

Direktor Brajtona Pol Barber ohrabrio je fudbalere Premijer lige da istupe ako su zabrinuti zbog protokola povratka na trening usred pandemije koronavirusa...Fudbaler Čelsija Ngolo Kante i kapiten Votforda Troj Dini su medju onima koji su odlučili da ne treniraju nakon što su klubovima Premijer lige...

Nastavak na B92...

Navijači strahuju, Kante više ne dolazi na treninge!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2020

Čelsi doneo odluku...Fudbaler Čelsija Ngolo Kante dobiće odobrenje kluba da trenira kod kuće zbog straha od korona virusa...Klubovima u Premijer ligi je od utorka dozvoljeno da treniraju u trening centrima, a igrači su radili u manjim grupama. Kante je u utorak trenirao, ali je od tada tražio da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.