Banjaluka je i večeras uz orlove (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Okt.2017, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka je i večeras uz "orlove" (FOTO, VIDEO)

Srbija se pobjedom protiv Gruzije plasirala na Svjetsko prvenstvo, a Banjaluka je kao i uvijek znala to da proslavi. Pogledajte fotografije i video snimke iz glavnog grada Republike Srpske.

/Tekst - redakcija MONDA iz Banjaluke/

Srpski fudbaleri uspjeli su da osiguraju plasman u Rusiju golom Aleksandra Prijovića koji je u 74. minutu iskoristio odličnu kontru Ivanovića i Mitrovića, pa Srbija kao prvoplasirana iz grupe "D" ide na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Nekoliko stotina Banjalučana okupilo se u centru grada na Vrbasu, te uz pjesmu i defile automobila proslavilo prvi odlazak Srbije na veliko takmičenje još od Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoafričkoj Republici.

Uskoro opširnije...



Izvor: YouTube

Odmah po završetku meča u Beogradu, počelo je okupljanje na Trgu Krajine ispred Boske.

Pogledajte kako je to izgledalo...

Kreće slavlje... #Banjaluka#RepublikaSrpska#Srbija#orlovi#Mundial2018pic.twitter.com/X4GiyJm4Jo

— Mondo.ba Sport (@MondoBiHSport) October 9, 2017

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.