Banjak povredio primicač, čeka ga duža pauza?

Izvor: B92, 13.Sep.2020, 12:29

Banjak povredio primicač, čeka ga duža pauza?

Najveće Partizanovo pojačanje ovog leta Maki Banjak doživeo je nešto težu povredu primicača.

U pitanju je mišić noge koji, kada se ozbiljnije povredi, ume da bude veoma neprijatan i za život van terena, da ne govorimo o treniranju i svim naporima koje nose utakmice.

Banjak ga je povredio u utakmici protiv Vojvodine, potom je pokušavao terapijama to da sanira i nije trenirao tokom reprezentativne pauze.

Pokušao je da se stavi na raspolaganje Aleksandru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stanojeviću za meč protiv Rada, ali nije mogao da pomogne.

"Shodno izostanku Banjaka sa jučerašnje utakmice u toku današnjeg dana biće urađena dijagnostika na osnovu koje će se utvrditi stepen povrede. Ono što za sada možemo reći je da je reč o mišićnoj povredi primicača. Preciznije informacije u toku narednih dana", saopštili su ih kluba.

Maki Banjak je ovog leta stigao u Partizan iz Olimpije za 500.000 evra.

Bio je predviđen da bude nosilac odbrane u novoj sezoni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.