Banjaja najbrži na predsezonskim testiranjima u Kataru

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 22:11

Banjaja najbrži na predsezonskim testiranjima u Kataru

Brži od timskog kolege Bastijaninija.

Vozač Dukatija Italijan Frančesko Banjaja bio je najbrži na večerašnjim testiranjima u Kataru uoči početka nove sezone u Moto GP šampionatu, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

Aktuelni svetski prvak u Moto GP šampionatu je na stazi Lusail ostvario rezultat od 1:50,952 minuta. Drugo vreme ostvario je Banjajin timski kolega i sunarodnik Enea Bastijanini, koji je ostvario vreme 1:51,072. Treći je bio vozač Aprilije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Španac Aleš Espargaro (1:51,260).

Naredna testiranja biće obavljena od 21. do 23. februara u Portugaliji na stazi Algarve. Nova sezona u Moto GP šampionatu počinje 10. marta trkom za Veliku nagradu Katara na stazi Lusail.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banjaja je neprikosnoven u Moto GP kategoriji, na testiranju u Kataru oborio rekord!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Feb.2024, 11:56

Aktuelni šampion Moto GP-a Frančesko Banjaja iz trke u trku pokazuje da mu u ovom momentu verovatno nema ravnog, pa je tako drugog dana testiranja u Kataru oborio rekord staze Lusail! I prvog dana je Italijan briljira, a drugog je odvozao krug 1:50.952 što je prvi put da se na Lusailu odvoza brže...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.