Banetu novi ugovor i 120.000 £ nedeljno

Izvor: B92, 21.Jan.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banetu novi ugovor i 120.000 £ nedeljno

Branislav Ivanović produžio je ugovor sa Čelsijem na još 12 meseci, uz nedeljnu platu od 120.000 funti, prenose mediji na Ostrvu.

Aktuleni ugovor, kapitena Srbije i jednog od najstandardnijih i najboljih igrača 'Plavaca', isticao je na kraju sezone, a spekulisalo se da ga u svojim redovima žele Milan, Zenit iz Sankt Peterburga, kao i Mančester Siti.

Ipak, Bane, koji u februaru puni 32 godine, navodno se odlučio da ne ide iz Londona, dok je uprava tima Stamford >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bridža još jednom potvrdila da ne nudi ugovore duže od godinu dana igračima koji imaju preko 30 godina.

Osim povećanja godišnjih primanja, čime će postati najplaćeniji srpski igrač, u novom ugovoru postoji klauzula po kojoj on može biti produžen još godinu dana.

Nekadašnji defanzivac Srema i OFK Beograda stigao je u London 2008. godine iz moskovske Lokomotive, a za ostam godina u klubu osvojio je sve – dve Premijer lige, Ligu šampiona, Ligu Evrope, tri FA Kupa, Liga Kup i Komjuniti Šild, dok je na 318 nastupa upisao 32 gola, uključujući i onaj za trofej u finalu Lige Evrope

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.