Bane samokritičan: Ono samo bek može da promaši! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane samokritičan: ''Ono samo bek može da promaši!'' (video)

Kapiten naše reprezentacije Branislav Ivanović žali zbog velikih prilika koje je propustio sinoć protiv Poljske.

Reprezentacija Srbije sinoć je u Poznanju protiv Poljske nastavila seriju poraza, započetu prošle godine, iako igrom ovoga puta i nije razočarala.

Međutim, ono što brine, jesu brojne neiskorišćene prilike, pa se rezultatski još uvek ne vidi bilo kakav napredak u odnosu na prethodne mečeve.

Ipak, u našem nacionalnom timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gaje nadu da će i taj problem biti rešen do početka kvalifikacija, a posle meča sa Poljacima, kapiten Bane Ivanović je bio prilično samokritičan u komentaru svojih propuštenih prilika, posebno one iz uvodnog dela utakmice.

''Jedini izgovor je taj da to samo bek može da promaši, ali očekivao sam duel u toj situaciji, ali tek kada sam udario loptu video sam da nije bilo kontakta, da sam sačekao loptu mogao sam da lagano postignem gol'', istakao je Ivanović.



Ništa bolje nije bilo ni u samom finišu meča, kada je kapiten propustio priliku da Srbiji donese izjednačenje.

''Retko se dešava da bek dva puta na jednoj utakmici ima mrtve šanse, ali desilo se i sigurno da mi je krivo.

Ipak, to je najmanje sada bitno, jer sam više zadovoljan kako se ponašala ekipa tokom svih 90 minuta. Srbija je po svemu prikazanom zaslužila mnogo više''
, izjavio je Ivanović, a prenosi zvanični sajt FSS.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.