Bane Ivanović: Loši smo, ovo ništa ne valja!

Izvor: Press, 03.Jun.2010, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Ivanović: Loši smo, ovo ništa ne valja!

Branislav Ivanović: Meč protiv Poljske je poslednja opomena za nas da se dozovemo pameti. Nema pravdanja zbog lošeg terena, jednostavno nismo ona ekipa iz kvalifikacija. Moramo da se pogledamo u oči dok ne bude kasno...
Branislav Ivanović, desni bek „orlova", tvrdi da duel bez golova sa Poljskom u Kufštajnu treba da predstavlja veliku opomenu za sve reprezentativce Srbije uoči polaska na Mundijal u Južnu Afriku! Sjajni defanzivac Čelzija nije želeo da traži opravdanja u lošim vremenskim uslovima, već je otvoreno priznao da su učenici Radomira Antića imali ogromnih poteškoća u sudaru sa reprezentacijom Poljske.

On je dodao da tim koji se priprema za takmičenje...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.