Bandović: Spremni smo i želimo da započnemo proleće pobedom

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 00:57

Bandović: Spremni smo i želimo da započnemo proleće pobedom

Fudbaleri Vojvodine u subotu 10. februara od 15.00 dočekuju ekipu Mladosti, u utakmici 20. kola Superlige Srbije.

Trener Vojvodine Božidar Bandović rekao je danas da veruje da je njegova ekipa spremna za start prolećnog dela sezone u Super ligi Srbije i dodao da će dati sve od sebe da upišu tri boda u duelu protiv Mladosti.

"Protekle četiri nedelje priprema igrači su odradili disciplinovano i veoma dobro i verujem da smo spremni. Igramo na našem stadionu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv iskusnog protivnika. Mladost je dobra i opasna ekipa, ali mi ćemo da se fokusiramo na našu igru i daćemo sve od sebe da osvojimo ta prva tri boda koja su nam veoma važna", rekao je Bandović, prenosi klub.

Vojvodina početak prolećnog dela sezone dočekuje kao sedma na tabeli sa 28 bodova, dok je Mladost osma sa tri boda manje.

Iako Vojvodina nije pobedila Mladost na poslednje tri utakmice, Bandović je naveo da ne želi da se njegovi igrači opterećuju statistikom.

"Od igrača tražim da razmišljaju o igri i dešavanjima na terenu, a rezultat će sam po sebi doći. Moramo biti disciplinovani i da budemo strpljivi i da pratimo taktičke stvari koje smo uigravali. Najvažnije mi je da igrači daju sve od sebe, ne želim da imaju pritisak od ranijih rezultata i statistike i da se plaše da ne pogreše, jer sam ja sam tu da ih podržim. Moramo da rizikujemo i da pravimo greške da bismo dobili utakmicu", rekao je on.

Bandović je naveo da je veoma zadovoljan pojačanjima koja su ove zime stigla u klub, kao i time da nije bilo velikih problema sa povredama.

Rekao je i da je zadovoljan atmosferom u svlačionici i istakao da igrači moraju "biti svesni da i oni moraju da imaju odgovornost i da su oni ti koji održavaju tu dobru atmosferu".

Trener Vojvodine je rekao da zna ko će početi sutrašnji meč, ali da će svi igrači dobiti svoju šansu do kraja sezone.

"Imam startnu postavu u svojoj glavi, ali idemo utakmicu po utakmicu, konkurencija je jaka i svako će dobiti šansu. Ja sam trener koji veruje svim svojim igračima, sa svakim sam radio na pripremama i kod mene nema prve i druge postave, iako imam prvih 11 za sutra", zaključio je Bandović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.