Bandalovski: Evo šta sam pitao Milinkovića

Izvor: Mondo, 12.Jul.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bandalovski: Evo šta sam pitao Milinkovića

Bugarin je pojasnio u kom smislu se raspitivao za mogući odlazak iz Humske i pod kojim uslovima.

Foto: MN Press

  Bugarski internacionalac Ivan Bandalovski objasnio je zbog čega je nedavno, na pripremama u Sloveniji, pitao šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića da li može napusti Partizan u slučaju odgovarajuće ponude iz inostranstva.

"To što sam učinio je normalno, jer svaki igrač želi da ode ukoliko dobije jaču ponudu. Naravno, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na jaču od one koju imam u Partizanu. Ja takvih u ovom trenutku nemam i samo sam se raspitivao da li bih dobio dozvolu da idem ako stigne neka", rekao je Bandalovski.

On igra na poziciji desnog beka, gde je od skoro jača konkurencija za oporavljenog Miroslava Vulićevića.

Trener Milinković je koristio bugarskog reprezentativca i na levom beku, ali su Partizanu prioriteti na toj poziciji mladi reprezentativac Nemanja Petrović i talentovani Miroslav Bogosavac.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.