Baloteli zvanično u Breši

Izvor: B92, 19.Avg.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli zvanično u Breši

Kontroverzni italijanski napadač Mario Baloteli vratio se u domovinu i potpisao za novog člana Serije A Brešu, potvrdio je taj klub.

Baloteli je potpisao višegodišnji ugovor sa klubom iz grada u kome je odrastao i u kome ima kuću na samo 200 metara od stadiona "Mario Rigamonti"

Bivši fudbaler Intera, Mančester Sitija i Milana u Brešu dolazi pošto mu je istekao ugovor sa Marseljom i tako završio epizodu u Francuskoj, gde je nosio dres još Nice.

Italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mediji preneli su da će 29-godišnji Baloteli imati platu 1,5 miliona evra po sezoni i to bez velikog bonusa za golove, nastupe i mogući povratak u reprezentaciju Italije.

Zbog Breše odbio je ponudu brazilskog velikana Flamenga.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.