Baloteli nema mozak, gađao je saigrača tanjirom

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2016, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Baloteli nema mozak, gađao je saigrača tanjirom"

Mario Baloteli pokušava u NIci da vrati igračku karijeru na pravi kolosek i to mu donekle uspeva, ali nestašluci su jednostavno sastavni deo njegovog života i zbog toga nikada nije uspeo u potpunosti da pokaže koliko zaista vredi.

Poznate su brojne anegdote vezane za njegove gafove na terenu i van njega, a najnoviju je otkrio Balotelijev bivši saigrač iz Milana Salvatore Boketi.

- Baloteli je dobar igrač, ali vrlo je teško postići bilo šta ako nemate mozak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jednom prilikom Mario je gađao tanjirom punim testenina Marka Motu samo zbog toga što je ovaj počeo da jede pre njega. To je samo jedna od brojnih situacija u kojima je privlačio pažnju na sebe - objasnio je Boketi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.