Baloteli: Veća je čast nositi dres Italije nego Reala ili Barse

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli: Veća je čast nositi dres Italije nego Reala ili Barse

Napadač Mančester sitija Mario Baloteli istakao je da je teže dobiti poziv italijanske reprezentacije nego zaigrati u dresu Barselone i Real Madrida, ali i da je veća čast igrati za taj nacionalni tim.

"Ja često kažem u svlačionici: Barselona? Real Madrid? Za mene to ni upola nije onog doživljaj kao kada sam bio pozvan da zaigram za Italiju. Nema boljeg osećaja nego kada predstavljaš svoju zemlju", rekao je Baloteli.

Trener "azura" Ćezare Prandeli nije pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Balotelija na prijateljski meč protiv SAD jer, kako on kaže, porebno je da odraste da bi u potpunosti shvatio etiku fudbala.

"Osećao sam se vrlo loše kad sam saznao da nisam pozvan, jer konstantno pokazujem koliko mi je stalo do tog poziva", istakao je napadač "građana".

Povezane vesti: Prandeli: Balotelija ću vratiti među "azure" kada odraste "Super Mario" – od gađanja omladinaca pikado strelicama do mačevanja oklagijama Prandeli hvali Balotelija Prandeli: Baloteli je jedan od najboljih igrača na svetu Baloteli koristio iPad na klupi za rezerve tokom meča!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.