Baloteli: Mančesterski derbi bolji od milanskog

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2011, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli: Mančesterski derbi bolji od milanskog

Jedan od najkontroverznijih fudbalera današnjice, napadač Sitija Mario Baloteli smatra da mančesterski derbi polako poprima oblik španskog El klasika
- Možda je derbi između Sitija i Junajteda bolja fudbalska predstava od dule Milana i Intera. Da treba da biram između izabrao bih engleski duel. Derbi Reala i Barselone je najveći, ali i naš počinje da liči na taj i smatram da će uskoro postati najveći na svetu.
Balotelija sigurno očekuje pakao na Old >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Trafordu posle sukoba sa Riom Ferdinandom na prolećnom polufinalu FA kupa, kad su defanzivca Đavola morali da smiruju.
- Nemam ništa protiv Ferdinanda. Nikad nisam ni razgovarao sa njim, samo sam ispred njega slavio pobedu na Vembliju. Pokazao sam mu dres Sitija, što ga je očigledno naljutilo. Za mene, ono što se dogodi na terenu, ostaje na terenu. Rukovaću se sa njim, kao i sa svakim drugim. A navijači mogu da viču šta hoće, ja im neću odgovarati. Nadam se da ću imati priliku da dva, tri puta šutnem na gol i da ću uspeti da zatresem mrežu. Mislim da možemo da pobedimo. Biće mnogo zabave! – obećava italijanski reprezentativac. 
Gigs: Balotelija niko ne voli
Legendarni fudbaler Junajteda Rajan Gigs kaže da ceni Marija Balotelija, ali da ga smatra čudakom.
- Baloteli je veoma dobar fudbaler. Međutim, u Engleskoj ga niko ne voli, osim navijača Sitija, jer je čudak – veli Velšanin..

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.