Balažic: Penal je bio, ali sudije nisu roboti

Izvor: RTS, 06.Maj.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balažic: Penal je bio, ali sudije nisu roboti

Fudbaler Partizana Gregor Balažic priznao je da je napravio penal protiv Vojvodine u minulom kolu Superlige, ali i poručio da se sudijske greške dešavaju.

"Uvek sam iskren, bio je penal. Šta je bilo, bilo je. I mi smo dosta ove sezone imali sličnih situacija i sve je to fudbal. Ne sude roboti i greške se dešavaju", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Balažic.
On je izjavio da se u Srbiji mnogo priča o suđenju, što nije slučaj u drugm zemljama gde je igrao.
"U Srbiji se mnogo priča o suđenju, iako bih voleo da je fudbal u prvom planu. Bukvalno sam se u tom trenutku pomiro sa sudbinom da je penal, ali sudija je doneo drugačiju odluku", naveo je Balažic i dodao da se oseće dobro nakon što je na poluvremenu protiv Vojvodine povraćao i morao da ostane u svlačionici.
Prema njegovim rečima, crno-beli ne bi smeli da imaju problema da odbrane pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu četiri kola pre kraja.
"Mislim da ne bi smelo ništa da nas omete, odigraćemo ozbiljno sve četiri utakmice, verujem da ćemo pobediti i što bolje se spremiti za kvalifikacije za Ligu šampiona", rekao je Balažic.
Drinčić: Titula kruna karijere
Jedan od najboljih fudbalera Partizana Nikola Drinčić rekao je da bi osvajanje titule i Kupa Srbije bilo kruna njegove karijere, s obzirom na to da je tokom karijere više puta bio blizu trofeja, ali mu se nije dalo da se raduje.
Drinčić, koji je prošao omladinsku školu Partizana, sa mladom reprezentacijom Srbije igrao je finale Evropskog prvenstva, sa Amkarom finale Kupa Rusije, dok je sa moskovskim Spartakom u finišu prvenstva ispustio titulu.
"Samo sedam bodova nas deli od šampionske titule i potrebno je da do kraja odradimo posao na najbolji način. Očekuju nas utakmice protiv Spartaka i Napretka, posle čega se nadam da ćemo titulu proslaviti protiv Novog Pazara, što bi bila kruna moje karijere. Kada sam dolazio pred sobom sam imao samo taj cilj", rekao je Drinčić.
Iskusni vezista poručio je da se ekipa nije opustila, uprkos pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu četiri kola pre kraja.
"Ne hladimo još šampanjac, već radimo još jače. Igraćemo i finale Kupa protiv Čukaričkog i imamo veliku želju da osvojimo duplu krunu", naveo je Drinčić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizanov defanzivac priznao da je napravio penal protiv Voše: Sudije nisu roboti

Izvor: Blic, 06.Maj.2015

Fudbaler Partizana Gregor Balažic priznao je danas da je napravio penal protiv Vojvodine u minulom kolu Superlige, ali i poručio da su sudijske greške dešavaju..."Uvek sam iskren, bio je penal. Šta je bilo, bilo je. I mi smo dosta ove sezone imali sličnih situacija i sve je to fudbal. Ne sude roboti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.