Baksi pokušavaju da trejduju Teletovića

Izvor: B92, 09.Okt.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baksi pokušavaju da trejduju Teletovića

Milvoki Baksi žele da se reše ugovora Mirze Teletovića i Džona Hensona, prenose američki mediji.

Teletović je prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor vredan 30 miliona evra, dok Henson ima sličan ugovor, s tim što mu je plata veća za oko milion dolara.

Baksa žele da se osiguraju i da ponude veliku ugovor Džabariju Parkeru, ali ih koče primanja krilnog centra i centra koji nisu opravdali očekivanja.

Teletović je imao najbolju sezonu u karijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre dve godine i te partije donele su mu dobar ugovor sa Milvokijem, dok je Henson pokazivao znake odlično "zaštitnika obruča" međutim do sada nije ispunio sav potencijal.

Bosanskohercegovački reprezentativac pretohdne takmičarske godine prosečno je beležio 6,4 poena i 2,3 skokva za 16,2 minuta na terenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.