Bakambu potvrdio Viljarealu prolaz sa prvog mesta

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakambu potvrdio Viljarealu prolaz sa prvog mesta

"Žuta podmornica" overila plasman u narednu rundu.

Fudbaleri Viljareala pobedili su u gostima ekipu Astane rezultatom 3:2 (1:1) u petom kolu Lige Evrope.

Heroj u pobedi Viljareala bio je dvostruki strelac Bakambu, a treba istaći da je naš reprezentativac Antonio Rukavina odigrao svih 90 minuta na poziciji desnog beka, dok je Đorđe Despotović ušao u 82.

Viljareal je tako kolo pre kraja overio prvo mesto u grupi sa 11 bodova, dok je Astana ostala druga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa sedam i sada će pratiti šta će uraditi Slavija iz Praga, koja ima pet, i gostuje Makabiju u Tel Avivu.

Astana je iznenadila favorizovane goste u 22. minutu pošto je pogodam postigao Kabananga, ali je prednost domaćih kratko trajala. U 39. minutu Raba je na asistenciju Bake pogodio za 1:1 i tim rezultatom otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu, Baka je u 65. i 83. minutu doneo dva gola prednosti gostima, pa je u samom finišu Tvumaši mogao samo da umanji poraz Astane.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Viljareal u šesnaestini finala Lige Evropa

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2017

Fudbaleri Viljareala plasirali su se u šesnaestinu finala Lige Evropa, pošto su večeras na gostovanju pobedili Astanu sa 3:2 u petom kolu Grupe A...Viljareal je prvi na tabeli Grupe A sa 11 bodova, Astana je druga sa sedam, dok je Slavija iz Praga treća sa pet iz četiri utakmice, dok je Makabi Tel...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.