Baka trenira sa Seviljom, moguć povratak?

Izvor: Press, 28.Nov.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka trenira sa Seviljom, moguć povratak?

Fudbaler Milana Karlos Baka trenirao je danas sa svojim bivšim klubom Seviljom i tako podgrejao glasine oko povratka u Andaluziju.
foto: tanjug.rs
Fudbaler Milana Karlos Baka trenirao je danas sa svojim bivšim klubom Seviljom i tako podgrejao glasine oko povratka u Andaluziju.
Baka je zbog povrede u subotu propustio utakmicu između Milana i Empolija, ali je, umesto da gleda svoj tim, otputovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Sevilju da posmatra duel sa Valensijom na Sančez Pishuanu.
Kako prenosi "MilanNews", Baka je dobio dva slobodna dana od trenera Vićenca Montele, ali je danas odradio trening sa nekadašnjim saigracima.
Dolazak kolumbijskog golgetera u Sevilju izazvao je veliku pompu, dok Baka ne vidi ništa čudno u tome i ističe da želi samo da se vidi sa starim prijateljima.
Lokalni mediji pišu da je sportski direktor Sevilje Monći prati situaciju oko Karlosa Bake, koji nije u najboljim odnosima sa čelnicima kluba i spekuliše se o njegovom odlasku u januaru.
Ovaj 30-godišnji fudbaler, koji se u potpunosti afirmisao u dresu Sevilje, ove sezone je postigao šest golova u Seriji A na 13 mečeva.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.