Bajerno plan, prodaš Levu, dovedeš čarobnjaka!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajerno plan, prodaš "Levu", dovedeš čarobnjaka!

Procurelo, izgleda da je Bajern iz Minhena spreman na ludu ponudu!

Izgleda da se Bajern već pomirio sa odlaskom Levandovskog. Oni su spremni da prihvate navodnu ponudu Reala od 80 miliona evra, mada je agent poljskog reprezentativca odbio da komentariše pregovore dva kluba i sve uvio u diplomatiju.

U slučaju da sjajni poljski napadač ode u Madrid, plan je da Anćelotiju koji će naslediti Gvardiolu bude doveden napadač. Izbor je pao na Dibalu iz Juventusa koji nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prirodna zamena za "Levu", drugačiji je tip igrača, ali mogao bi da bude fudbaler oko koga će Bavarci oformiti napad.

Prema pisanju medija u Španiji, Juventus nije želeo ni da razgovara sa Barselonom o Dibali koga mnogi vide kao Mesijevog naslednika, ali u Nemačkoj veruju da bi ponuda od 80 miliona evra, plus Mario Gece ubedila Juventus.

Naravno, ovo su spekulacije, videćemo kako će se Italijani ponašati ako ponuda stigne, no u svakom slučaju, jasnije je da bi radije prodali Pogbu, nego Dibalu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.