Bajern u polufinalu Kupa posle penala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern u polufinalu Kupa posle penala

Fudbaleri Bajerna iz Minhena plasirali su se u polufinale Kupa Nemačke pošto su večeras u četvrtfinalnoj utakmici na gostujućem terenu savladali Bajer Leverkuzen boljim izvođenjem penala sa 5:3.

Susret je nakon 90 minuta igre i produžetaka završen bez golova (0:0).

Svi igrači Bajerna bili su precizni prilikom izvođenja penala, a odlučio je promašaj napadača domaćih, švajcarskog reprezentativca Josipa Drmića, u prvoj seriji.

Iz daljeg takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << eliminisana je Borusija Menhengladbah, koja je, takođe nakon izvođenja penala, izgubila od trećeligaša Arminije sa 5:4.

Susret u Bilefeldu završen je posle 90 minuta igre i produžetaka nerešeno 1:1 (1:1).

Odigrano u utorak: Borusija Dortmund - Hofenhajm 3:2 posle produžetaka, Volfsburg - Frajburg 1:0.

Žreb polufinalnih parova nemačkog Kupa biće održan u četvrtak, a utakmice su na programu 28. i 29. aprila.

Meč za trofej biće odigran 30. maja u Berlinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.