Bajern slavio u Jeni, Mačvan flertovao s tripl-dablom

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern slavio u Jeni, Mačvan flertovao s tripl-dablom

Odlična partija Milana Mačvana, radio je sve i bio motor nove pobede Bavaraca.

Ekipa Aleksandra Đorđevića je upisala 11. prvenstveni trijumf u tekućoj sezoni i učvrstila se na liderskoj poziciji na tabeli. Danas je savladana Jena u gostima rezultatom 85:78.

Milan Mačvan je bio najzaslužniji za pobedu, malo mu je nedostajalo da zabeleži tripl-dabl, postigao je 9 poena, imao 10 skokova i osam asistencija.

Najefikasniji u taboru Bajerna je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hobs sa 14 poena, dvocifren je samo još Reding sa 10 poena, a zanimljivo je da su se u strelce upisali svi koji su igrali.

Veliki udeo u pobedi dao je i Stefan Jović, sa po 8 poena i asistencija. Vladimir Lučić je i dalje van stroja zbog povrede.

Najraspoloženiji za igru kod poraženih domaćina bio je Dženskins sa 24 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mačvan blizu tripl-dabla, Jović osam asistencija

Izvor: B92, 03.Dec.2017

Minhenski Bajern je protiv Jene ostvario osmu uzastopnu pobedu u Bundesligi rezultatom 85:78, a najbolji na parketu u timu Saše Đorđevića je bio Milan Mačvan...Ekipe su se smenjivale u vođstvu, Jena je imala i 11 poena prednosti u drugoj deonici (45:34), ali je utakmica u finišu bila neizvesna...Bajern...

Nastavak na B92...

Greg Popovič i Sparsi - legendarni i kad izgube

Izvor: Mondo, 04.Dec.2017, 09:25

Stvari koje iz sezone u sezonu rade košarkaši San Antonija jesu i za analizu i za prepričavanje i za divljenje - jedan šut nedostajao je "mamuzama" za produžetak u utakmici u kojoj nisu igrali Lenard, Oldridž, Gej, Parker, Đinobili....Košarkaši San Antonio Sparsa (tačnije prošlogodišnji košarkaš...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.