Bajern pojačanje pronašao u Real Madridu

Izvor: RTS, 22.Jan.2020, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern pojačanje pronašao u Real Madridu

Španski fudbaler Alvaro Odriozola preselio se iz Madrida u Minhen i narednih šest meseci provešće na pozajmici u Bajernu, potvrdio je nemački gigant.
Kako prenose nemački mediji, Odriozola je bio velika želja trenera Hansa Ditera Flika.

Bavarci muku muče sa povredama, posebno u poslednjoj liniji (Martinez i Zule), pa bi španski defanzivac trebalo da makar delimično reši te probleme u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drugom delu sezone.
Iako ga je Real platio 30 miliona evra Sosijedadu, Odriozola se nije naigrao u dresu "kraljevskog kluba", te je rešio da proba sa promenom sredine, kluba ali i zemlje.
Ipak, zanimljivo je istaći činjenicu da Bajern nema opciju da ga otkupi na leto, pa je nejasno kakva će nakon toga biti sudbina povremenog reprezentativca Španije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bajern nije završio šoping u Madridu, potez koji bi mogao da predstavlja "šamar" Dortmundu!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020

Hoće li i on stopama Levandovskog, Gecea....Bajern je završio posao oko dolaska Alvara Odriozole na pozajmicu iz Real Madrida i tako privremeno rešio pitanje desnog beka...To Bavarce ne sprečava da razmišljaju o još jednoj kupovini u Madridu i to praktično na istoj poziciji pošto je Bajern navodno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.