Bajern planira da šokira Dortmund: Želja je Rojs

Izvor: Mondo, 18.Avg.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern planira da šokira Dortmund: Želja je Rojs

Bekenbauer: Pokušaćemo da dovedemo Rojsa. Bolje da dođe kod nas nego da ode u Real, Mančester junajted...

Foto: Guliver/Getty images/Stuart Franklin, Bongarts

Prvak Nemačke namerava da iz Borusije Dortmund dovede još jednog genijalnog igrača i da na taj način zaokruži "otimanje" prvih zvezda Borusije.

Za godinu dana sa Vestfalena na Alijanc arenu preselili su se Mario Gece i Robert Levandovski, a sledeći na meti bavarskog kluba je Marko Rojs, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << najbolji fudbaler "milionera"

Predsednik Bajerna Franc Bekenbauer izjavio je da njegov klub želi da dovede 25-godišnjeg fudbalera rođenog u Dortmundu.

"Mogu Rojsa veoma dobro da zamislim u Bajernu. Ako možete da dovedete igrača njegove klase, morate da pokušate. Ako on ne pređe u Bajern 2015. preći će u neki drugi veliki klub, poput Real Madrida ili Mančester junajteda", rekao je Bekenbauer za list "Bild".

Rojs je 2012. došao u Dortmund iz Borusije Menhengladbah i u međuvremenu postao jedan od najboljih i najtraženijih nemačkih fudbalera.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Rojs u Bajern, Junajted ili Real"

Izvor: B92, 18.Avg.2014

Bivši predsednik Bajerna Franc Bekenbauer ne vidi Marka Rojsa u Minhenu, a ako ne dođe u Bavarsku, vidi ga u Mančester Junajtedu ili Real Madridu...Već mesecima se spekuliše o potencijalnom transferu Rojsa u Bajern, koji je u prethodne dve sezone uzimao najbolje igrače Borusije, Marija Gecea i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.