Bajern planira da Tuhela zameni Zidanom

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 22:21

Bajern planira da Tuhela zameni Zidanom

Francuski trener Zinedin Zidan je i dalje bez angažovanja.

Zidan je bez kluba od 2021. godine kada se rastao sa ekipom Real Madrida sa kojom je uspeo da čeiti puta osvoji titulu prvaka Evrope.

Sada je situacija totalno drugačija kod legendarnog Zizua, ali mogla bi ubrzo da se promeni.

Za Francuza su veoma zainterensovani čelnici Bajerna iz Minhena koji bi voleli da vide Zidana na klupi ove ekipe, koja se trenutno nalazi u krizi rezultata.

Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više se govori o smeni Tomasa Tuhela, pod čiim vođstvom je Bajern pretpeo tri poraza zaredom (dva u Bundesligi i jedan u Ligi šampiona). Ovo je malo čudna odluka jer su iz redova Bavaraca stizale vesti kako su čelnici kluba stali iza Tuhela i pružili mu podršku u nastavku sezone.

Inače Zidan je velika želja Juventusa, dosta traje ta konekcija između trenera i kluba, ali deluje da se Francuz neće vratiti u klub za koji je igrao, jer ponuda Bajerna izgleda dosta primamljivije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.