Bajern nastavio da dominira Bundesligom

Izvor: Akter, 17.Okt.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern nastavio da dominira Bundesligom

Fudbaleri Bajern Minhena pobedili su i u devetoj utakmici ove sezone u Bundesligi, čime su nastavili savršen niz u nemačkom prvenstvu

Bajern je u devetom kolu u Bremenu bio bolji od Verdera, a jedini gol postigao je Tomas Miler.

Aktuelni šampion ima 27 bodova, sedam više od Borusije Dortmund, a osam od Šalkea, koji je uz velike probleme u Gelzenkirhenu sa 2:1 pobedio Hertu iz Berlina.

Šalke je na poluvremenu imao veliku šansu da praktično obezbedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << pobedu, pošto je od 18. minuta imao igrača više zbog isključenja Vedada Ibiševića, a od 27. je vodio pogotkom kapitena Benedikta Hevedesa.

Ipak, Herta je golom Salomona Kalua u 73. izjednačila, ali je Šalke ipak trijumfovao, pogotkom Maksa Mejera u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Volfsburg je četvrti sa 15 bodova, nakon pobede nad Hofenhajmom na svom stadionu od 4:2. Domaćin je vodio 2:0 golovima Maksa Kruzea i Basa Dosta, ali je gost izjednačio preko Žeremija Toljana i Joantana Šmita. Pobedu Volfsburgu doneo je Kruze, koji je do kraja utakmice postigao još dva gola.

Darmštat je nastavio da iznenađuje, pobedom u gostima nad Augsburgom od 2:0, dok su Hamburg i Bajer Leverkuzen igrali bez golova.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.