Bajern krade najboljeg u Bundesligi

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern krade 'najboljeg' u Bundesligi

Bavarski klub po staroj navici uzima najbolje fudbalere iz 'manjih' klubova iz Nemačke.

Klub sa 'Alijanc Arene' krenuo je u lov na nove fudbalere, kako bi pripremio 'teren' za dolazak novog trenera, Karla Anćelotija.

Tako bi, fudbaler Bajer Leverkuzena Havijer Ernandez, mogao da ode 'korak dalje', i pređe u redove nemačkog šampiona.

Meksikan bi tako, po drugi put u karijeri, sarađivao sa 'Karletom', i tako bi mogli da obnove saradnju koju su imali u ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Real Madrida.

Popularni 'Ćićarito' je, ove sezone jedan od najboljih fudbalera Bundeslige, a njegove dobre partije nisu promakle ni 'starom liscu' Anćelotiju, koji je izrazio želju da ga sledeće sezone ima u timu.

Fudbaler koji je već tri meseca unazad bio proglašavan za najboljeg igrača nemačkog šampionata, mogao bi da bude velika podrška u napadu. Meksikanac je doživeo fudbalsku renesansu u Bundesligi, nakon što je iz redova Mančester Junajteda, prešao u redove 'Farmaceuta'.

Nemački klub bi tako mogao da pokvari posao Arsenalu, koji je takođe veoma zainteresovan za dovođenje reprezentativca 'Trikolora'.

Ipak, ovaj transfer bi mogao da bude 'mač sa dve oštrice' za meksičkog napadača. Evidentno je da mu odgovara da bude vođe u timu i sloboda koju ima u ekipi Bajera. Prelazak u redove Bajerna ili Arsenala, mogao bi da znači i manju minutažu, što bi moglo negativno da utiče na njegovu golgetersku formu i samopouzdanje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ĆABI ALONSO DEMANTIJE MEDIJE: Atmosfera u Bajernu nije poljuljana!

Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016

Fudbaler Bajern Minhena Ćabi Alonso negirao je tvrdnje da je atmosfera u ekipi poljuljana odlukom sadašnjeg trenera Bavaraca Pepa Gvardiole da na kraju sezone napusti klub i preseli se na klupu Mančester sitija.. . . Povod za sumnju je bio kiks protiv Bajera iz Leverkuzena u subotu, kada je aktuelni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.