Bajern i Real krenuli po golmana Čelsija

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 23:52

Bajern i Real krenuli po golmana Čelsija

Povrede golmana naterale su čelnike Bajerna i Reala da potraže hitna rešenja.

Ostrvski mediji prenose da su evropski giganti kao metu označili golmana Čelsija, Kepu Arisabalagu, što je prilično iznenadilo pristalice londonskih "plavaca".

Real je u problemu jer se teško povredio Belgijanac Tibo Kurtoa, pa su planirali da Arisabalagu dovedu putem pozajmice.

S druge strane, nemački novinar Florijan Pletenberg je objavio da je Bajern takođe poslao ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čelsiju.

Radi se o jednogodišnjoj pozajmici sa opcijom da golmana kupe po isteku iste.

Bajern je takođe morao da reaguje jer se iskusni Manuel Nojer još nije oporavio posle povrede koja ga je mučila prošle sezone.

Navijači Čelsija na društvenim mrežama nisu mogli da veruju da se velikani otimaju za golmana koji je često bio označavan kao krivac za kiks golove u proteklim sezonama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.