Bahar posle Zvezdinih 5:0: Mora bolje

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 22:37

Bahar posle Zvezdinih 5:0: Mora bolje

Trener Zvezde Barak Bahar nije delovao najzadovoljnije posle pobede njegovog tima na premijeri Superlige protiv Vojvodine rezultatom 5:0.

Izraelac je video, kao i mnogi koji su pratili utakmicu, da crveno-beli nisu bili ubedljivi dok su oba tima bila brojčano izjadnačena.

Tek sa izlaskom Busnića (zbog dva žuta kartona) u 24. minutu Zvezda je "prodisala" i daleko lakše osvajala prostor, ulazila u šanse, davala golove...

Bahar, ipak, kaže da njegov tim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mora bolje od ovoga što je prikazao u nedelju uveče pred 16.000 navijača.

"Volimo da pobeđujemo ali želimo da igramo bolje. Imali smo penal i crveni karton za njih na početk... Ali moramo da nateramo sebe da igramo bolje, moramo to da radimo. Bilo je dobro ali iimamo mnogo posla", bio je jasan Bahar posle meča.

Bio je ovo prvi takmičarski meč za Zvezdu koji se, naravno, bitno razlikovao od svih prethodnih prijateljskih.

"Naravno da je malo drugačije kada krene sezona, teže je, ali važno je pobediti u prvoj utakmici. Moramo nastaviti dalje, sad mislimo na narednu utakmicu", zaključio je Izraelac.

Zvezda naredni meč Superlige igra ponovo na istom mestu a rival je kruševački Napredak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.