Bacanje koplja: Srpkinja pretposlednja u finalu

Izvor: Mondo, 10.Avg.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacanje koplja: Srpkinja pretposlednja u finalu

Za medalju je nedostalo šest metara...

Foto: MN Press

Srpska atletičarka Marija Vučenović ušla je u finale Evropskog prvenstva, ali se ispostavilo da je to bio njen krajnji domet.

Naša reprezentativka iz Sremske Mitrovice zauzela je pretposlednje, 11. mesto u bacanju koplja na Evropskom prvenstvu u Berlinu.

Vučenovićeva je najbolji hitac ostvarila u drugoj seriji kada je koplje bacila 55 metara i 23 centimetara.

Zlatnu medalju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << osvojila je domaća takmičarka Kristin Husong sa rekordom prvenstava od 67,90 metara, dok je srebrna medalja pripala Čehinji Nikola Ogrodnikova sa rezultatom 61,85, a bronzanim odličjem okitila se Litvanka Liveta Jasijuanite 61,59.

Marijinim nastupom završen je takmičarski dan kada su srpski predstavnici u pitanju. U subotu ćemo svi navijati za Ivanu Španović, u njenom velikom finalu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.