BUDESLIGA: Vukovi pojeli Bajer, Kostić spasio Ajntraht (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 23:04

BUDESLIGA: Vukovi pojeli Bajer, Kostić spasio Ajntraht (VIDEO)

Remi Verdera i Menhegladbaha.

Osim Der klasikera, odigrano je još tri meča 28. kola Bundeslige, a slobodno se može reći da je Volfsburg priredio veliko iznenađenje pošto je potpuno nadigrao i ubedljivo savladao favorizovani Bajer u Leverkuzenu sa 4:1.

Naznake trijumfa gostiju stigle su u 43. minutu kada je Pongračić doveo Volfsburg u vođstvo i ujedno mu obezbedio prednost na poluvremenu. Međutim, odlična igra gostiju u drugom poluvremenu je zapravo razmontirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Haverca i družinu. Arnold i Štafen su u 64. i 68. minutu bacili u nokdaun grogiranog domaćina, da bi ga Pongračić dotukao drugim golom u 75. minutu. Tek da koliko-toliko bude spašena čast Bajera pobrinuo se Baumgartlinger u 86. minutu.

Wolfsburg (+330) is rolling through Leverkusen taking a 4-0 lead on this Marin Pongracic goal @betthefooty

pic.twitter.com/wmFbpCxKc7

— Barstool Bets (@barstoolbets) May 26, 2020

Lud meč odigrali su u Frankfurtu Ajntraht i Frajburg, a domaćin je uspeo na jedvite jade da izvuče bod mada je imao i dva gola zaostatka. Frajburg je do vođstva došao u 28. minutu preko Grifoa, da bi sedam minuta kasnije Silva izjednačio na 1:1, što je bio i rezultat na poluvremenu. U nastavku je Frajburg zaigrao bolje pa su Petersen i Holer u 67. i 69. minutu doneli, činilo se, nedostižnih 3:1. Međutim, Ajntraht se nije predavao pa je preko Kamade u 79. minutu smanjio na 3:2, da bi na asistenciju Filipa Kostića Čendler ostigao gol vredan boda. Filip Kostić je odigrao ceo meč, dok je Mijat Gaćinović ušao u igru u 74. minutu.

.@Bundesliga_EN | @Eintracht_por 0-1 @scfreiburg | GOLO!

Mais um mau começo do Eintracht. O golo é de Grifo! #BundesligaEleven #ForTheFans pic.twitter.com/a7ojlH5KJU

— Eleven Sports Portugal (@ElevenSports_PT) May 26, 2020

U meču Verdera iz Bremena koji se bori za opstanak i Borusije Menhengladbah koje pokušava da obezbedi mesto koje vodi u Evropu nije bilo golova, a u redovima domaćina je svih 90. minuta odigrao Miloš Veljković.

BUNDESLIGA, 28. kolo

Utorak

Borusija Dortmund - Bajern Minhen 0:1 (0:1)

(Kimih 43)

Bajer Leverkuzen - Volfsburg 1:4 (0:1)

(Baumgartlinger 86 - Pongračić 43. i 75, Arnold 64, Štefen 68)

Ajntraht Franakfurt - Frajburg 3:3 (1:1)

(Silva 35, Kamada 79, Čendler 82 - Grifo 28, Petersen 67, Holer 69)

Verder - Borusija Menhnegladbah 0:0 (0:0)

Sreda

RB Lajpcig - Herta (18.30)

Union Berlin - Majnc (20.30)

Hofenhajm - Keln (20.30)

Fortuna - Šalke (20.30)

Augzburg - Paderborn (20.30)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.