BOMBA: Zlatni reprezentativac Srbije stigao u Radnički

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 15:28

BOMBA: Zlatni reprezentativac Srbije stigao u Radnički

Ima 17 medalja sa našom reprezentacijom.

Srpski vaterpolista Miloš Ćuk novi je igrač Radničkog iz Kragujevca, objavio je aktuelni šampion Srbije i regiona na društvenim mrežama.

Sevilja u prva četiri kola La lige nema poraz, a večeras (19.30) dočekuje Valensiju koja je takođe dobro otvorila sezonu. Kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Valensija.

Ćuk je dugogodišnji reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije, a kao član nacionalnog tima osvojio je 17 medalja, od čega čak 14 zlatnih. Tim trenera Uroša Stevanovića dobio je tako značajno pojačanje.

U svojoj karijeri Ćuk je igrao za Vojvodinu, Partizan, mađarske klubove Eger i Solnok i zagrebačku Mladost i Novi Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.