BOMBA U SUPERLIGI: Vratio se bivši Zvezdin vezista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 23:01

BOMBA U SUPERLIGI: Vratio se bivši Zvezdin vezista!

Ponovo u srpskom fudbalu!

Fudbalski klub TSC promovisao je danas novo pojačanje za nastavak sezone. Reč je o dobro poznatom imenu - Milošu Vuliću. Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde je u Bačku Topolu stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa italijanskom Peruđom.

Prethodno je dve sezone bio član Krotonea sa kojim je godinu dana igrao i u Seriji A. Pre toga je bio član Crvene zvezde i kruševačkog Napretka.

Topolski klub je sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počeo remijem i pobedom u domaćem prvenstvu da bi potom na evropskom debiju bili poraženi od Brage sa 3:0. Jasno je da ekipi nedostaje još iskustva, ali i širine u rosteru, pa je Miloš Vulić ocenjen kao idealan profil za tako nešto.

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.