BOLONJA PRAVI TIM SNOVA: Miha dovodi reprezentativca Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 18:30

BOLONJA PRAVI TIM SNOVA: Miha dovodi reprezentativca Srbije

Najava transfera.

Napadač Fiorenitne Dušan Vlahović u narednoj sezoni bi mogao da obuče dres Bolonje koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović.

- On je velika legenda srpskog i italijanskog fudbala. Teško je odbiti Mihu, ali trenutno mislim samo na Fjorentinu. Videćemo šta će se dogoditi u budućnosti – diplomatski je rekao Vlahović za italijanske medije.

Reprezentativac Srbije ima i ponude iz Premijer lige Engleske.

- Nikad se ne zna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << možda se to dogodi sutra, a možda ću ostati celu karijeru u Seriji A - zaključio je Vlahović.

Srpski centarfor je u ovoj sezoni postigao 21 pogodak u Seriji A, a učinak bi mogao dodatno da popravi u poslednjoj rundi šampionata u duelu sa Krotoneom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.