BOLOMBOJ: Igrači koji su ušli sa klupe su doneli energiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 00:37

BOLOMBOJ: Igrači koji su ušli sa klupe su doneli energiju

Važna pobeda za Zvezdu.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Valensiju rezultatom 82:64 u okviru 24. kola Evrolige i ostali su u konkurenciji za prolaz u top 10.

Najblji na pobedi od pre dva dana u derbiju Džoel Bolomboj nije odigrao na tom nivou protiv Valensije, ali drugi su ga odmenili.

- Definitivno je pozitivno što smo pobedili. Možda smo startovali polako, ali igrači koji su ušli sa klupe su doneli energiju. Ovo je bila timska pobeda. Bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjajno biti deo ove pobede - rekao je posle trijumfa nad Valensijom Džoel Bolomboj.

Kaže da je interes kluba bio da on bude doveden.

- Mislim da sam sve rešio brzo, ali interes je bio tu. Klub je konstantno gledao, pogotovo zbog povreda igrača, dolazili su novi, neki odlazili. Ubrzo je došlo i interesovanje Zvezde.

Kaže da se ništa ne menja njegovim potpisivanjem ugovora.

- Ne mislim. Mislim da će biti isto. Srećan sam što sam deo budućnih planova tima. Očigledno imamo još mečeva u Evroligi, ABA ligi, imamo ciljeve. To je još ova sezona. Uzbuđen sam i povodom sledeće godine.

Oseća se dobro povodom potpisivanja novog ugovora.

- Osećam se dobro. Uzbuđen sam, moja porodica je uzbuđena. Trener je zadovoljan koliko mogu da doprinesem. Priča je bila tu. Tim je od početka bio zainteresovan, ali to nije bilo konačno. Na kraju sam rekao sebi da hoću da ostanem ovde duže od ove sezone. Volimo što smo ovde.

EVROLIGA - 24. KOLO

Utorak:

Asvel - Fenerbahče 73:83

Bajern - Baskonija 112:109 (pp)

Crvena zvezda - Valensija 82:64

Olimpijakos - Alba 101:87

Real Madrid - Makabi 106:101

Sreda:

Monako - Partizan (19)

Žalgiris - Anadolu Efes (19)

Panatinaikos - Milano (20.15)

Barselona - Virtus Bolonja (20.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.