BOGDAN SLAB U POBEDI ATLANTE: Orlando iznenadio Jokića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 09:58

BOGDAN SLAB U POBEDI ATLANTE: Orlando iznenadio Jokića

Odigran četiri meča prethodne noći.

U najjačoj košarkaškoj ligi sveta prethodne večeri odigrana su samo četiri meča, Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić bili su na parketu u pobedi Atlante protiv Finiksa 116:107 i iznenađenju koje je Orlando priredio Denveru sa 115:104.

Finiks je bio u centru pažnje prethodnih dana zbog trejda u kojem je u Arizonu stigao Kevin Durent, ali ništa od toga nije mnogo zanimalo Atlantu koja je slavila pred dovjim navijačima. Houksi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su već posle prve četvrtine imali 14 poena prednosti, iako je Finiks uspeo da smanji zaostatak do poluvremena, da bi Atlanta u trećoj četvrtini defitinivno prelomila meč. Trej Jang sa 36 poena i 12 asistencija predvodio je Atlantu, dok je 19 postigao Dežonte Marej. Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče pošto je postigao samo šest poena uz pogođena samo dva šuta od 12 iz igre. U Finiksu koji je bio bez Devina Bukera, najefikasniji je bio Džoš Okogi sa 25 poena, dok je 23 postigao Deandre Ejton.

Orlando je uspeo na Floridi da oiznenadi Denever koji je bio bez Džamala Mareja. Medžik je do poluvremena stekao dvocifrenu prednost od 10 poena, Denver je uspeo da taj zaostatak prepolovi u trećoj četvrtini, ali je Orlando trijumf uspeo da potvrdi u posled njoj deonici. Vendel Karter je bio najefikasniji u Orlandu sa 19 poena, dok su po 17 postigli Bol Bol i Kol Entoni. U Denveru je sve palo na pleća Erona Gordona i Nikole Jokića, a obojica su ostvarila dabl-dabl učinak. Gordon je postigao 37 poena uz 13 skokova, dok je Jokić dodao 29 uz 12 skokova.

LA Lejkersi poraženi su od Milvokija 115:106, a u timu nije bilo Lebrona Džejmsa. Tim iz grada anđela vodio je na poluvremenu, ali je Milvoki odigrao odličnu treću četvrtinu i stigao do potpunog preokreta i prednosti koju je uspeo da sačuva za 38. pobedu u sezoni dok su Lejkersi doživeli 31. poraz i sve su dalje i od pozicija za plej-in. Janis Adetokumpo je sa 38 poena i 10 skokova predvodio Bakse, a 22 je dodao Kris Midlton. Kod Lejkers je najbolji bio Denis Šrouder sa 25 poena i 12 asistencija, a Entoni Dejvis je imao 23 poena i 16 skokova.

Rezultati

Orlando - Denver 115:104

Atlanta - Finis 116:107

Bruklin - Čikago 116:105

LA Lejkers - Milvoki 106:115

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.