BOBI O PEŠIĆEVOM DOLASKU: Profesionalizam na prvom mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 19:01

BOBI O PEŠIĆEVOM DOLASKU: Profesionalizam na prvom mestu

Oglasio se centar Dalas Maveriksa.

Svetislav Pešić je novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije. A dolazak trofejnog stručnjaka prokomentarisao je i Boban Marjanović.

-Mislim da je interesantno. Uvek treba da budeš krajnje profesionalan, bilo ko da je trener. Svi znamo ko je Svetislav Pešić i velika je čast što je on trener reprezentacije i naravno da treba svi da budemo profesionalci, da pokažemo spremnost i borbu i da ostavimo srce na terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dva najbogatija kluba na svetu, PSŽ i Mančester Siti, sastaće se večeras (21.00) u Parizu. Iako domaćin ima Mesija, Nejmara, Mbapea… Siti je favorit - kvota na dvojku je 2,50, na keca 2,95, na iks 3,50, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

On nije pričao sa Karijem Pešićem o angažmanu u nacionalnom timu, ali ima jasan stav oko nastupa za reprezentaciju.

-Nismo se čuli, ali svaka čast što je prihvatio posao selektora. Mislim da je velika stvar, prvo poći ću od nas kao profesionalaca. Mislim da svi treba da budemo spremni i da budemo tu u timu. Da se borimo za našu zemlju. Mislim da je to interesantno i lepo biti u reprezentaciji, i naravno Pešić je veliki trener i profesionalizam je veoma važan kao i ovde, završio je Marjanović

Pešić je u prvom mandatu na klupi Srbije osvojio i Svetsko i Evropsko prvenstvo.

Pešić je bio uspešan i na klupskom planu trenirajući Barselonu u dva mandata (osvojio Evroligu 2003. godine), Bosnu, Valensiju, Lotomatiku, Dinamo iz Moskve, Albu, Đironu, dva puta Crvenu zvezdu...

Pešić je na klupi "Orlova" nasledio Igora Kokoškova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.