BLAM NA RTS-U! Nikola nije mogao da PREĆUTI! Ja sam Jokić, a on je Dončić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 12:03

BLAM NA RTS-U! Nikola nije mogao da PREĆUTI! Ja sam Jokić, a on je Dončić (VIDEO)

Bilo mu je čak i simpatično.

Srpski košarkaš Nikola Jokić prokomentarisao je za javni servis Srbije meč sa Dalas Maveriksima i novu pobedu svog Denvera rezultatom 117:113.

Uvod u njegovu izjavu bio je blam dopisnika RTS-a iz Sjedinjenih Država. On je u uključenju upitao našeg centra kako je bilo igrati protiv Luke Jokića, mislivši na mladog Slovenca Dončića iz redova Dalasa.

pic.twitter.com/AKaLxuUWJ2

— SportBot (@SportBot11) January >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 26, 2021

- Dončića, ne Luke Jokića, ja sam Jokić. Šalim se, mislim da to može svako da učini ko veže nekoliko dobrih utakmica sa velikom minutažom, nije to veliko dostignuće, Luka je fantastičan. Zna da iznudi faul, jedinstven je i stvarno uvek misliš da će nešto da uradi, a on te iznenadi. Lepo je gledati ga i igrati protiv njega, možeš i da naučiš uvek nešto od njega. Utakmica? Važno je da smo pobedili, bilo je gore-dole, vodili smo, pa su izbacili Džamala, najvažnije je da smo pobedili - rekao je Jokić.

Nije se Nikola naljutio što ga je dopisnik RTS-a pomešao sa Lukom, čak mu je bilo i simpatično.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.