BL - Leverkuzen počeo da ređa pobede!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 23:24

BL - Leverkuzen počeo da ređa pobede!

Nakon pobede protiv najslabijeg tima lige, Leverkuzen slavio i kod kuće.

Bajer iz Leverkuzena je stigao do druge pobede u šampionatu Nemačke pošto je danas savladao na svom terenu ekipu Augsburga sa 3:1 (1:0).

U prvom poluvremenu bolja igra domaćina, imali su više loptu u svom posedu i napadali su protivnika, imali su i nekoliko dobrih šansi.

Već u 15. minutu su stigli do prednosti i to preko Alarija koji je iz penala bio precizan nakon igranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rukom protivnika u kaznenom prostoru.

Izmene trenera Augsburga su urodile plodom već na startu drugog dela, tada je Danijel Kaliđuri uspeo da postigne gol nakon centaršuta Vargasa.

Ipak, odlični Alario svojim drugim golom danas donosi pobedu Leverkuzenu, prvu na "Baj areni" ove sezone.

Nije to bilo sve, Leverkuzen je postigao još jedan gol i to u nadoknadi vremena kada je pogodio Diabi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.