BL - Buker uz zvuk sirene za trijumf Bajerna

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Buker uz zvuk sirene za trijumf Bajerna

Košarkaši minhenskog Bajerna upisali su peti trijumf u Bundesligi ali su do pobede na gostovanju Bremerhafenu stigli mnogo teže nego što se očekivalo.

Ekipa Aleksandra Đorđevića ostvarila je u nedelju petu pobedu u nemačkom prvenstvo, pošto je u okviru 6. kola slavila kao gost 85:83 (19:13, 21:26, 17:12, 28:32) protiv Bremerhafena.

Tim koji se nalazi u donjem domu nemačkog šampionata namučio je izabranike Aleksandra Đorđevića, a otežavajuća okolnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Bajern predstavljalo je odsustvo jednog od najboljih pojedinaca Vladimira Lučića.

Gosti su kontrolisali rezultat tokom većeg dela susreta, samo je na trenutke ekipa Bremerhafena uspevala da povede sa "pola koša", ali je na kraju ipak bilo neizvesno.

Domaćinu je presudio Devin Buker poenima u poslednjoj sekundi utakmice tako da je Bajern uz mnogo muke uspeo da zabeleži peti trijumf u Bundesligi.

Najefikasniji pojedinci u timu Saše Đorđevića bili su Redži Reding (16 pts, 6 sk, 5 as) i Brejdin Hobs (14 pts, 2 sk, 2 as), a Milan Mačvan je dao doprinos sa 10 poena, 2 skoka i 2 asistencije. Stefan Jović je na terenu proveo manje od 15 minuta i za to vreme uspeo da upiše 2 poena i 2 asistencije.

Minhenski Bajern ima meč manje i pobedu manje od vodeće Albe koja drži čelo tabele sa skorom 6-1.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludnica u Bremerhavenu, Bajern slavio uz zvuk sirene!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017

Heroj je Devin Buker..Ludnica na krajnjem severu Nemačke - Bajern je slavio protiv Bremerhavena uz zvuk sirene. A heroj je Devin Buker - 85:83 (19:13, 21:26, 17:12, 28:32)...Bajern je u vođstvu bio praktično sve vreme, s tim da je Bremerhaven uspeo da pojača gas i uvede utakmicu u dramatičnu završnicu....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.