BL - Bajer gost bez manira, bacio petardu na karnevalu!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Bajer gost bez manira, bacio "petardu" na karnevalu!

U trenutku kada u Majncu vlada karnevalska atmosfera "Farmaceuti" su došli u grad i nacili "petardu".

Prva utakmica 21. kola nemačke Bundeslige odigrana je večeras u Majncu, gde je istoimeni tim ugostio ekipi Bajera iz Leverkuzena.

Gosti su protutnjali kroz Majnc i slavili rezultatom 5:1 (4:1) vezavši tako treću uzastopnu pobedu u šampionatu.

Na stadionu Majnca sve je bilo u znaku karnevala "Švelkepfe", pa su tako i igrači domaćeg tima nastupili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u šarenim dresovima.

Da li zbog karnevalske atmosfere ili je po sredi nešto drugo, tek, domaćin nije uspeo da se sastavi na večerašnjoj utakmici i sve je praktično bilo gotovo do poluvremena.

Bajer je posle pet minuta igre poveo golom Vendela, a četiri minuta kasnije Robin Kaison poravnava na 1:1. Od tog momenta na terenu je postojala samo jedna ekipa.

Golovima Kaija Haverca, Julijana Brandta i Karima Belarabija Bajer do poluvremena stiže do tri gola prednosti, a u dvadesetom minutu nastavka Julijan Brandt drugim golom na meču overava trijumf "Farmaceuta".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.