BKK Radnički bolji od Hemofarma

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BKK Radnički bolji od Hemofarma

BEOGRAD, 8. aprila 2012. (Beta) - Košarkaši BKK Radničkog pobedili su u nedelju Hemofarm sa 91:64 u petom kolu Superlige, što im je treća pobeda u takmičenju, a sve su zabeležili protiv timova iz Jadranske lige.

BEOGRAD, 8. aprila 2012. (Beta) - Košarkaši BKK Radničkog pobedili su u nedelju Hemofarm sa 91:64 u petom kolu Superlige, što im je treća pobeda u takmičenju, a sve su zabeležili protiv timova iz Jadranske lige."Krstaši" sada imaju učinak od tri pobede i dva poraza. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Aleksandar Petrović sa 28 poena. Hemofarm je predvodio Bojan Bakić sa 21 poenom.BKK Radnički je prethodno pobedio Radnički iz Kragujevca i Crvenu zvezdu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.