BIVŠI PLEJ ZVEZDE: Spakovao sam kofere, čekam let za Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI PLEJ ZVEZDE: Spakovao sam kofere, čekam let za Beograd

U sred pandemije.

Košarkaš ruskog Jeniseja i bivši igrač Crvene zvezde Nikola Rebić izjavio je da je bilo očekivano da se VTB liga prekine i poništi zbog situacije sa korona virusom. Nekadašnji plejmejker crveno-belih ističe da još uvek nije svestan celokupne situacije jer u Rusiji nema nikakvih ograničenja.

- Bilo je očekivano da se dogodi ovo sa stopiranjem lige i nakon svega što se događa. Imali smo utakmicu u Kazanju, ali odmah po sletanju saopštili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su nam da je liga prekinuta i poništena i odmah smo se vratili za Krasnojarsk. Naravno, zdravlje je na prvom mestu, nadali smo se i želeli da saznamo što pre konačnu odluku. Među poslednjima smo prekinuli igranje košarke, ali smo prvi doneli definitivnu odluku da se liga poništava. Trenutno sam u Moskvi. Spakovao sam se i čekam let za Beograd - izjavio je Rebić za sajt Crvene zvezde.

On je optimističan po pitanju korona virusa.

- Sada to postaje jače, virus COVID 19 nije toliko uzeo maha, ali pratim pomno šta se događa u Srbiji, Evropi i svetu. U kontaktu sam sa porodicom i prijateljima. Shvatam veličinu ovog problema i da je situacija jako ozbiljna. Zato apelujem na sve da ostanu u kućama, da se pridržavaju preporuka i saveta ljudi koji se bore sa ovom pandemijom, kao što to konstantno govore i preporucucju i u Rusiji i verujem da ce se situacija normalizovati - zaključio je bivši plejmejker Zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.