BILA SU TO NAJLEPŠA VREMENA: Habib OBJAVIO snimak sa POKOJNIM ocem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 08:40

BILA SU TO NAJLEPŠA VREMENA: Habib OBJAVIO snimak sa POKOJNIM ocem (VIDEO)

Zbog njega se i penzionisao.

Habib Nurmagomedov se oprostio od oktagona posle pobede nad  Džastinom Gedžijem i to sa perfektnim učinkom od 29 pobeda iz isto toliko mečeva.

Sada je objavio snimak na kome se vidi kako pokušava da rvačkim zahvatom obori oca Abdulmanapa, ali je ovaj bio isuviše iskusan da mu to dozvoli. Dao mu je nekoliko saveta i uz osmeh rekao:

- Moraš da se potrudiš malo više.

Habib je uz video dodao komentar:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Najlepše vreme. Otac.

it was the best time. Father❤️ Это было лучшее время.

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Nov 4, 2020 at 12:29am PST

Abdulmanap bio je trener svom sinu od najranijih dana i najzaslužniji je što se Habib vinuo do najviših visina u MMA. Kada je Abdulmanap u julu ove godine preminuo od posledica komplikacija izazvanih koronavirusom, Habib je bio neutešan i zbog njegove smrti je i odlučio da se poveče iz oktagona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.