BEZ VAŽNOG DVOJCA NA ASVEL! Ivanović: Fizički su dominantni

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 15:27

BEZ VAŽNOG DVOJCA NA ASVEL! Ivanović: Fizički su dominantni

Stižu na noge fenjerašu.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović smatra da njegove momke očekuje težak meč protiv Asvela u 32. kolu Evrolige, pošto će "crveno-beli" na ovoj utakmici igrati bez Nemanje Nedovića i Branka Lazića.

Crvena zvezda će u petak od 21 sat gostovati u Francuskoj, a crveno-beli su u prethodna dva kola na svom terenu pobedili Baskoniju i Valensiju, dok je u prvom meču protiv Asvela ove sezone Ivanović u Beogradu slavio na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << debiju 71:67.

- Asvel je super atletska ekipa. Protiv njih je teško igrati, igraju prilično slično kao Valensija. Međutim, oni su fizički dominantniji u odnosu na Valensiju i uz to imaju visokog centra koji pravi razliku u reketu - rekao je Ivanović.

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco je istakao da Crvena zvezda putuje u Francusku da odigra najbolje što može.

- Ako želimo da pobedimo, moramo da budemo pametni, ali i puni energije, borbenosti… To je jedini način da tamo trijumfujemo - zaključio je Kampaco.

Crvena zvezda je 12. na tabeli Evrolige sa 14 pobeda i 17 poraza, dok je Asvel poslednji sa skorom 8-23.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda brazilska fudbalerka Natalija Guilter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.