BEŠIKTAŠ PUŠTA KARIJUSA: Stiže zamena iz Premijer lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 21:40

BEŠIKTAŠ PUŠTA KARIJUSA: Stiže zamena iz Premijer lige

Blizu dogovora.

Loris Karijus na leto će napustiti Bešiktaš po isteku dvogodišnje pozajmice iz Liverpula. Nemački golman nije zadovoljio ni čelnike kluba iz Istanbula, pa će ga Turci vratiti na “Enfild”.

Karijus je bio tragičar finala Lige šampiona 2018. godine i pitanje je da li će dobiti novu šansu u Liverpulu. Sa druge strane, Bešiktaš je zamenu za Karijusa pronašao takođe u Premijer ligi.

U Istanbul bi trebalo da stige nekadašnji reprezentaivac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Engleske Džo Hart, koji sada brani gol Barnlija. Hartu ističe ugovor i stigao bi među crno-bele kao slobodan igrač.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.